آیا می دانید داروی شما به چه منظور تجویز شده است ؟ آیا از نحوه مصرف صحیح نگهداری، عوارض و تداخلات داروی خود مطلع هستید؟      آیا می دانید در هنگام مسمومیت دارویی یا غذایی چه باید کرد؟         شماره تلفن 1490 مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم کشوری به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به سؤالات دارویی همشهریان محترم می باشد. همچنین مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره تلفن 03155579000 در ساعات اداری پاسخگوی سؤالات دارویی شما می باشد                             مرکز اطلاع رسانی دارو و سمومDPIC                                     * برای حفظ سلامت خودمان آنتی بیوتیک را هوشمندانه استفاده کنیم .                                     * متاسفانه آمار ها نشان می دهد که کشور ایران بالاترین رتبه سرانه مصرف دارو در جهان را دارد.

8:26:24 AM 1398 / 05 / 29
 

دستهایتان را قبل و بعد از کار کردن با مواد غذایی خام با آب  و صابون بشوئید.

 

همه سطوح و وسایلی که هنگام آشپزی استفاده میشود، تمیز کنید.

 

مانع ورود حشرات ، جانوران موذی و حیوانات به آشپزخانه شوید.

 

مواد خام و غذاهای پخته شده را ا ز هم جدا نگه دارید تا مانع آلودگی آنها شوید.

 

همیشه از آب سالم و مواد غذایی تازه برای پخت غذا استفاده نمائید.

 

غذا را به خوبی بپزید تا میکروبهایی را که باعث مسمومیت غذا میشود، از بین ببرید.

 

مواد غذایی پخته را تا وقتی پخته است، مصرف کنید.

 

میوه ها و سبزیجاتی را که به صورت خام مصرف می شود، بخوبی بزید.

 

مواد غذایی پخته را برای بیش از دو ساعت در دمای اتاق نگه ندارید.

 

موادغذایی پخته شده و فاسد شدنی را در یخچال ( در زیر 5 درجه سانتی گراد) نگه داری کنید.

 

تاریخ انقضا مواد غذایی خام و فرایند شده را قبل از خرید و مصرف کنترل کنید.

 

اگربیماری شدیدی داشته یا به عفونت پوستی مبتلا شده اید، آشپزی نکرده و به مواد غذایی دست نزنید.

 

   
جشنواره پرتال

انتخاب پرتال برتر