1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

اطلاعیه های معاونت غذا و دارو

اعلام زمان دریافت کارت ورود جلسه و برگزاری آزمون جذب نیروی شرکتی در دانشگاه

پیرو اطلاعیه های مورخ 31/5/98 و 8/7/98 و به منظور تسهیل در شرکت داوطلبان برای پیاده روی ایام اربعین حسینی، آزمون بکارگیری نیروی های شرکتی در رشته های شغلی اعلام شده در فراخوان مذکور ، در زمان و مکان ذیل برگزار خواهد شد:

الف –زمان : 4/8/98  ساعت 14

ب – مکان  : کیلومتر 3 جاده راوند- بلوار پزشک - دانشکده پزشکی –  طبقه اول

تذکرات :

1- با توجه به  شرایط مندرج در فراخوان ، صرفاًداوطلبان حائزشرایط امکان دریافت کارت ورود به جلسه و شرکت در آزمون را خواهند داشت .( درمورد سن داوطلبان ، براساس مدارک و مستندات مربوطه پس از برگزاری آزمون بررسی و اقدام خواهد شد)

2- کارت ورود به جلسه آزمون از تاریخ 1/8/98 از طریق پورتال دانشگاه  به آدرس  http://itsmemp.kaums.ac.ir و با وارد نمودن کد ملی قابل دریافت بوده واطلاعات مورد نیاز داوطلبان بر روی کارت مذکور درج خواهد شد .

3- همراه داشتن کارت ملی به همراه کارت ورود به جلسه و فیش واریزی در زمان برگزاری آزمون  الزامی می باشد.

4- عدم حضور داوطلب در آزمون در تاریخ و ساعت تعیین شده، به منزله انصراف تلقی و از ادامه فرآیند حذف خواهد شد.

5-با توجه به کمیته آزمون دانشگاه  برای رشته شغلی نگهبان صرفاً آزمون عمومی و برای سایر رشته های شغلی فقط آزمون تخصصی، براساس مواد آزمون به شرح جدول ذیل برگزار گردد :

رشته شغلی

موادآزمون

کارشناس امور اداری

کارشناس تجهیزات پزشکی

- ابزار دقیق در مهندسی پزشکی

نگهبان

عمومی (زبان وادبیات فارسی / زبان انگلیسی (عمومی) / معارف اسلامی  )

کارشناس آموزش

-  دروس رشته های مدیریت اطلاعات سلامت و مدارک پزشکی

کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی

- بهداشت مواد غذایی مولف دکتر نور دهر رکنی