اطلاعیه های معاونت غذا و دارو

آغاز ثبت نام آزمون مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور

هفتمین آزمون مشترک فراگیر دستگاه های اجرایی کشور (ویژه دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی )

متقاضیان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت سازمان سنجش کشور به نشانی www.sanjesh.org  مراجعه نمایند.

دریافت فایل کامل اطلاعیه اصلاحات دفترچه‌های‌ راهنمای ثبت‌نام آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور سال 1398 فرمت PDF

ساعت : 15:10 -  روز  : یکشنبه  - 7 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 34 / تعداد نمايش :101