اطلاعیه های معاونت غذا و دارو

فراخوان جذب نیروی شرکتی برای واحد های تابعه دانشگاه علوم پزشکی کاشان

دانشگاه علوم پزشکی کاشان در نظر دارد از طریق شرکت خصوصی طرف قرارداد و از محل مجوز شماره 7816/209/د مورخ09/01/1395 معاونت توسعه مدیریت و منابع  وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، جهت تامین نیروی مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان، نسبت به جذب نیرو در مشاغل ذیل، از طریق بر گزاری آزمون اقدام نماید.

لذا داوطلبان واجد شرایط می توانند با رعایت مفاد این آگهی در مهلت مقرر برای ثبت نام اقدام نمایند.

ساعت : 14:53 -  روز  : شنبه  - 2 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 34 / تعداد نمايش :220