اطلاعیه های معاونت غذا و دارو

پیام تبریک معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز خبرنگار

معاون غذا و دارو در پیامی روز خبرنگار را به فعالان این عرصه به ویژه حوزه سلامت تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، متن این پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

هفدهم مرداد ماه که به مناسبت شهادت شهید محمود صارمی، خبرنگار شهید خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، روز خبرنگار نامگذاری شده است در حقیقت یادآور فرصتی است گران بها برای پاسداشت مقام انسان های فرهیخته ای که در راه آگاهی بخشی به آحاد جامعه جان خود را تقدیم کردند .

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه قلم و اصحاب رسانه ، فرا رسیدن روز خبرنگار را به خبرنگاران متعهد و پرتلاش کشورمان تبریک عرض نموده و از تلاش های ارزشمند فعالان این حوزه در عرصه انعکاس و اطلاع رسانی اخبار سلامت قدردانی می نمایم و امیدوارم  در راه خدمت به مردم همواره پیروز و سربلند باشید.

دکتر محسن تقی زاده

معاون  غذا و دارو

ساعت : 14:50 -  روز  : شنبه  - 19 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 34 / تعداد نمايش :104