اطلاعیه های معاونت غذا و دارو

مطالب آموزشی

مدیریت دانش سازمان دادن برای دانستن است . مدیریت دانش، فرایند کشف، کسب، توسعه و ایجاد، نگهداری ، ارزیابی و بکارگیری دانش مناسب در زمان مناسب توسط فرد مناسب در سازمان است که از طریق ایجاد پیوند میان منابع انسانی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و ایجاد ساختاری مناسب برای دستیابی به اهداف سازمانی صورت پذیرد.

واحد نظارت بر امور دارو و مواد مخدر :

واحد نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی :

ساعت : 9:30 -  روز  : شنبه  - 8 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 34 / تعداد نمايش :152