اطلاعیه های معاونت غذا و دارو

مجتمع رفاهی خزر آباد ساری پذیرای پرسنل دانشگاه

به گزارش مفدا؛ طی هماهنگی های بعمل آمده اداره رفاه دانشگاه با اداره رفاه وزارت بهداشت پرنسل دانشگاه می توانند از امکانات مجتمع خزر آبا دساری در اردیبهشت و خرداد  ماه سال جاری استفاده نمایند.

شایان ذکر است هزینه هر شب اقامت صبحانه ،ناهار،شام برای هر نفر ۳۰۰.۰۰۰ ریال می باشد.ضمنا متقاضیان جهت رزرو می توانند با اداره رفاه دانشگاه هماهنگی های لازم را به عمل آوردند.

کلیه پرسنل می توانند در تاریخ های اعلام شده به شرح ذیل تا سقف ۴ نفر اقدام نمایند.

تاریخ ورود
۹۶/۳/۲۷
۹۶/۳/۲۷
۹۶/۳/۳۰