
تاریخچه معاونت
معاونت غذا و دارودر سال 1385 به منظور نظارت بر دارو و مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از معاونت درمان جدا گردید و به عنوان یکی از معاونت های دانشگاه فعالیتهای خود را آغاز نمود.
معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان بعنوان یکی از بازوهای اجرایی دانشگاه عهده دار تأمین و ارتقاء سلامت و امنیت غذایی، دارویی وآرایشی و بهداشتی بوده و با بهره گیری از کارشناسان متعهد و استفاده از ابزارهای قانونی و فن آوری های نوین و همچنین احترام به ارزش ها و باورهای دینی حداکثر اطمینان لازم را در خصوص امنیت و سلامت موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و دارویی برای کلیۀ افراد جامعه فراهم آورد.
امید است با استعانت از خداوند متعال در جهت ارتقای فرهنگ مصرف دارو و غذا و ایجاد ایمنی غذایی در شهرستان کاشان کوشا باشیم.
" اسامی مدیران حوزه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان "
سرپرست معاونت غذا و دارو
|
آقای دکتر محمدرضا رشیدی
|
مدیر امور عمومی
|
آقای وحید صدف |
مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر
|
آقای دکتر مسعود نساج
|
مدیر نظارت بر مواد خوراکی ، آرایشی و بهداشتی
|
آقای دکتر رضا شرافتی
|
مدیر آزمایشگاه کنترل غذا
|
آقای دکتر نوید مزروعی
|
مدیر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل
|
آقای دکتر مسعود نساج
|
کارشناس تجهیزات و ملزومات پزشکی
|
خانم مهندس نیکی باباقربانی
|
مدیر واحد تحقیق و توسعه
|
آقای دکتر محمد حسین خیاط کاشانی
|
رئیس امور اداری
|
آقای وحید صدف
|
رئیس امور مالی
|
خانم جوادی
|
اسامی معاونین معاونت غذا و دارو از ابتدا تاکنون:
