هفته سلامت (ایمنی غذا از مزرعه تا سفره)     تامین غذای سالم، تضمین جسم و روح سالم         ایمنی غذا، ایمنی جسم، ایمنی جامعه           مصرف غذای سالم، شاه کلید سلامتی         حفظ زنجیره غذای سالم از تولید تا مصرف حق مردم جامعه است  یکی از نشانه های غذای سالم دارا بودن پروانه ساخت آرم سازمان غذا و د ارو می باشد          با نشان سازمان غذا و دارو آشنا شده و فرزندان خود را هم آشنا سازیم           به فرزندان خود بیاموزیم تا در هنگام خرید مواد غذایی به شماره پروانه ساخت، نشان سازمان غذا و دارو و تاریخ تولید و انقضاء محصول توجه نمایند          در هنگام خرید محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی خارجی برچسب کنترل اصالت و سلامت آنها را بررسی نمائید        کلیه محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی خارجی بایستی دارای برچسب کنترل اصالت و سلامت باشند.

اخبار دارو

آغاز برگزاری دوره‌های آموزشی الکترونیکی فشارخون برای هم‌وطنان

دوره‌های آموزشی الکترونیکی فشارخون از صبح امروز از طریق سامانه http://lms.barakatel.ir/  در حال برگزاری است

به گزارش وب‌دا؛ مدیر پروژه سلامت الکترونیک ضمن اعلام این خبر گفت: این دوره از ساعت 10 صبح امروز از طریق سامانه http://lms.barakatel.ir/  در حال برگزاری است و متقاضیان می‌توانند با استفاده از کارت‌های اعتباری توزیع شده این شرکت در همایش‌ها و یا تهیه این کارت‌ها از شرکت برکت تل، اقدام به ثبت نام در این دوره به صورت کاربر عمومی نمایند و در صورت داشتن سوال بــا شماره تلفن 8-42651515 تماس حاصل نمایند.

دکتر سیدرضا مظهری با اشاره ابن که شعار امسال سازمان جهانی بهداشت به موضوع «فشارخون» اختصاص دارد گفت: برای داشتن زندگی سالم داشتن قلبی سالم از ضروریات است و برای داشتن قلبی سالم، تنظیم فشارخون جزو یکی از اقدامات اصلی است.

گفتنی است: شرکت برکت تل وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) و مجری طرح‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ارائه خدمات سلامت الکترونیک و حامی سلامت ایرانیان است و با حمایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدام به برگزاری دوره‌های الکترونیکی فشارخون برای تمامی افراد جامعه نموده است.

منبع خبر : پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت و درمان

ساعت : 10:5 -  روز  : چهار شنبه  - 29 /  3 / 1392 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :460